Olutkoulutus

 

Tervetuloa Training Dayn perinteikkääseen olutkoulutukseen.

 

Aluksi luodaan katsaus oluen historiaan aina muinaisesta Mesopotamiasta teollisen vallankumouksen ja panimoteollisuuden perustamisen kautta nykyaikaan. Kuulija saa tietoa oluen raaka-aineista ja sen valmistuksen eri vaiheista, sekä tutustuu pinta- ja pohjahiivaoluiden eroihin.
Seuraavaksi käydään läpi erilaiset oluttyypit; trappistit ja luostarioluet, vehnäoluet ja muut maustetut oluet, stoutit ja portterit, alet sekä tummat ja vaaleat lagerit.
Lopuksi kerrotaan vielä, mikä olut käy minkäkin ruoan seuraksi ja miksi?

 

Koulutus sisältää kirjallisen luentomateriaalin. Ilmoittaudu ja kysy lisätietoja tilaus@trainingday.fi
HUOM! Koulutukseen osallistuminen vaatii 18 vuoden iän.

 

Lue Teemu Raasakan ja Ari Isomursun opinnäytetyö oluista pdf-muodossa.

Lue Ari Juntusen "Arde arvioi" -blogin kommentti opinnäytetyöstä.

Katso myös olutopas-sivuston maininta.

 

Takaisin Koulutukset-sivulle >