Väkevät viinit ja jälkiruokaviinit


Training Dayn Väkevät viinit -koulutuksessa tutustutaan väkevien viinien - niin aperitiivien kuin jälkiruokaviinienkin - historiaan, valmistukseen ja eri laatuihin. Esittelemme laajemmin kolme tunnetuinta laatua, portviinit, sherryt ja madeirat. Näiden kolmen lisäksi kerromme myös muista vanhan mantereen alueellisista perinneviineistä.

 

Lopuksi perehdytään väkevien viinien tarjoiluun, tarjoilulämpötiloihin, oikeisiin lasivalintoihin sekä juomien kanssa hyvin yhhteensopiviin alku- ja jälkiruokavaihtoehtoihin.

 

Koulutus sisältää kirjallisen luentomateriaalin. Ilmoittaudu ja kysy lisätietoja tilaus@trainingday.fi

HUOM! Koulutukseen osallistuminen vaatii 20 vuoden iän.

Takaisin Koulutukset-sivulle >