Konjakit

 

L´eau de Vie – Konjakit

Tule kuulemaan ja oppimaan konjakeista! Kerromme tämän jaloimman juoman historiasta - sen valmistusprosessista aina rypäleistä tislaukseen, vuosikymmeniä kestävään kypsytykseen ja sekoittamiseen saakka.

 

Miksi konjakkia valmistetaan vain Charenteen alueella Etelä-Ranskassa? Saat tarkkaa tietoa Cognacin alueella ja konjakkitaloissa vierailleelta luennoitsijaltamme. Opit tietämään mitä VS, VSOP ja XO tarkoittavat, ja millaisia makuja ja laatuja konjakkien maailmasta löytyy. Opastamme myös missä ja milloin konjakkia on tapana nauttia, millaisista laseista, ja millaisia tapakulttuureja konjakkiin liitetään.

 

Koulutus sisältää kirjallisen luentomateriaalin. Ilmoittaudu ja kysy lisätietoja tilaus@trainingday.fi

HUOM! Koulutukseen osallistuminen vaatii 20 vuoden iän.

Takaisin Koulutukset-sivulle >