Tapakulttuuri

Liity Training Day Finland Oy:n faniksi

Facebookissa ja saat aina tuoreimmat uutiset

koulutuksista sekä tuotetarjouksista.

 

 

 


Juomatietoutta ja tapakulttuuria

Oululainen Training Day Finland Oy perustettiin vuonna 2005 selkeään tarpeeseen. Tarjoamme tapoja oppia ja ajatella eri tavoin, kehitystä, motivaatiota, osaamista, kunnianhimoa, tehokkuutta, tietoa.

 

Opettavaisen hauskat juomakoulutukset ja tastingit tuovat sisältöä illanviettoon. Aihepiiriä voi rakentaa esimerkiksi jalojen juomien, viinin, oluen, viskin tai cocktailkoulutuksen ympärille. Aihetta käsitellään toiveenne mukaisesti: historiaa, valmistusta, tapoja, tyylikästä nauttimista... Järjestämme tilauskoulutuksia yrityksille ja ryhmille sekä niin kutsuttuja "walk in" -koulutuksia. Lataa tästä Juomatietoutta ja tapakulttuuria-esitteemme.

 

Kiinnostaako juomakulttuuri?  Haluatko oppia lisää lempijuomistasi?

Ilmoittaudu kursseille: Lähetä sähköpostia ja laita viestiin aihepiiri, joka kiinnostaa (esim. viski, olut, viini, sikari, drinkit, sherryt, portviinit, konjakit, brandyt...). Pääset postituslistalle ja saat postia tulevista "walk in" koulutuksista, jotka järjestetään keskustan alueella eri ravintolatiloissa.

 

Tutustu tapakulttuurikoulutuksiimme:

Olutkoulutus

Skottiviskit

Aficionadon peruskurssi

Viinikoulutus

Juusto ja viini-ilta

L´eau de Vie – Konjakit

Jalot juomat-koulutus

Väkevät viinit ja jälkiruokaviinit

Portviini-ilta

Siiderikoulutus

 

Muita esimerkkejä tapakulttuurikoulutuksista:

 

Edustamisen abc, etikettikoulutus, kotibaarimestarikoulutus, baristakoulutus... Nämä aihepiirit luovat sisältöä yrityksen teemailtaan, saunailtaan tai pikkujouluihin. Training Dayn koulutuspaketti takaa ikimuistoisen tapahtuman!

 

Meiltä löytyy kaikki tarvittava: tila, ruoka, juomat, ohjelma. Tutustu ylläoleviin koulutusesittelyihin!